Jumaat, 27 Mei 2011

enta apa-apa aje

Assalamualaikum..

salam jumaat diucapkan sekalian..

hari nie tajuk pembelajaran kita pada hari nie adalah "entah apa-apa jea".
baiklah murid-murid di sini cikgu sya akan menjelaskan serba sedikit tentang tajuk perbincangan kita nie... ada gaya macam seorang cikgu tak? hehehe..
perasaan sangat lah uw.. =)

okey ler, hari nie agak bosan sebenarnya. tiada aktiviti yang menarik untuk di buat. lepas balik sekolah terus makan sebab hari nie lapar sangat-sangat.. huhu.. kemudian sembahyang dan terus tidur.. disebabkan agak kepenatan hari nie sya terlajak tidur sampai pukul 7.00 petang..
ambil kau terlalu lena sangat tidurnya sampai tak sedar waktu nak berganjak ke malam.. agak huru- hara sedikit.. :(


alhamdulillah hari nie peperiksaan pertengahan tahun da habis. lega rasanya tapi tak boleh berpuas hati sangat sebab keputusan markah untuk keseluruhan kertas peperiksaan belum diketahui lagi.. adussssshhhh.. takut seyyyyhh.. harap-harap pointer tak jatuh teruk.. ameen


esok, isnin dan selasa nanti akan ada kelas tambahan..
haiillaaaaaa~ malas benar lah nak pergi.. ingatkan da cuti sekolah nie boleh lah rehat puas-puas sambil menyiapkan segala tugasan yang tak siap itu.. tapi hampeh!!!
geram tau.. mengenangkan lagi beberapa bulan lagi sya akan meninggalkan sekolah itu maka terpaksalah sya tekadkan azam untuk pergi ke kelas tambahan itu.. tak sabar sungguh nak habis belajar.. kihkihkih.. 

hanya di sini aje catatan untuk kali nie..
okey bye..
selamat bercuti ea..
ingat-ingatlah orang yang tersayang sentiasa..