Khamis, 5 April 2012

cepatnya masa itu berlalu

Assalamualaikum w.b.t


rasa macam tidak percaya sahaja bila hari ini sudah memasuki minggu pertama dalam bulan April. hoaaaaaaaaaaaaa!!!!!!! serius memang aku tak percaya. busy kerja punya pasal sampaikan aku tak perasaan bahawa kalender yang banyak sangat tergantung kat rumah aku tu sudah berada di bulan april. nak kata aku workaholic tak jugak. tapi yang pasti kepenataan memaksa aku jadi kurang sedar dan peka akan bulan baru ini. huhu.. * lain kali jangan buat lagi.. kalau tak nyaaaaaa cik sya oiiiii*


kejapnya sudah menjelang bulan april. sedikit masa nanti akan masuk bulan mei dan seterusnya. kenapa aku rasa tahun nie macam sekejap aje ekk?  korang tak pelik ke ? cuti sekolah aku tengok kat kelendar bukan main senang nak dapat. betul tak ?  tak macam dulu zaman aku sekolah.. macam harem aje nak tunggu tarikh cuti sekolah. siap berrharap moga-moga dapat cuti sekolah yang panjang dan tidak membosankan.. ceitttttttt... harapanlah sangat.. padahal memang tak akan dapat pun.. wakakakaka.. 


ce tiba cerita tentang cuti sekolah rasa rindu aje nak berjumpa dengan kawan-kawan sekolah di tingkatan lima yang comel-comel dan gila-gila tu. arggg.. rindu yang teramat dengan kesemua kawan- kawanku. moga- moga mereka semua dapat mencapai keinginan yangg mereka impikan. amin ya rabbala'amin.